Minulómanuló

Ez a blog Jolicicáról, a befogadott teknőctarka kislány cicáról és hozzá való alkalmazkodásunkról szól

Friss topikok

  • Simone Lewis: @Veress Márta: Elvileg 2 hét és elhozzuk, fogok jelentkezni. Több színkombináció van: fekete, fehé... (2014.05.23. 12:20) Már csak 1 hónap ésésésésés....
  • Simone Lewis: @Veress Márta: Nemsokára írok újra, biztos lesznek új kalandok a kutya miatt :) (2014.05.05. 14:08) Jolicica jelentkezik
  • Simone Lewis: @Veress Márta: :) Jelentem, megszületett a bejegyzés, posztoltam! (2014.04.30. 12:15) Olvassa ezt még valaki egyáltalán?
  • Simone Lewis: @Nefernefernefer: Juj, köszönjük :) Viszont kívánom blogotírninemakaróNefernefernefernek és Wilson... (2013.01.07. 17:16) Itt van az ősz
  • Nefernefernefer: @Simone Lewis: Tökjogos, valóban. 1. tök béna vagyok mindenhez, ami nem egyszerű felhasználói csel... (2012.08.16. 14:23) Catwalk

2012.01.23. 17:16 Simone Lewis

Joli készülhet....

Címkék: ház kert joli

Ismét csak azzal tudom kezdeni, hogy nagyon régen írtam, de semmi említésreméltó nem történt. Joli - bár már nem növésben lévő tinicica - növöget, egyre nehezebb felemelni a kisasszonyt és nem hiszem, hogy mi lettünk gyengébbek. A bundája is csodaszép, meg az egész macska gyönyörű, odavagyunk érte, na. Majd bizonyítom képekkel is.
Viszont amennyire nem történt mostanáig semmi, annyira felkötheti majd most a szoknyáját a kisasszony, ugyanis költözünk! Házba! Naagy házba! Kerttel! Vidékre!!!

Szóval az elkövetkező 1-1,5 hónapban költözünk át egy kb. 3-szor nagyobb házba, aminek nagy kertje is van. Nagyon kíváncsi leszek Jolira, hiszen
- teljesen új helyre kerül majd és ettől mindig egy kicsit sokkot kap
- lesz kert, ami ugyancsak teljesen szokatlan neki. Füvet kell majd rágnia csikkek helyett, és fára kell majd ugrálnia erkélykorlát helyett (és talán megvalósul az álmom, hogy lesz ÉLŐ, ÉP növény a lakásban!)
- várhatóan lesznek neki is szomszédai, ami külön érdekes lesz, tekintve, hogy mint eddig megtudtuk, Joli nagyon antiszoci bír lenni. Nem hajlandó barátkozni. Szerintem itt kénytelen lesz. Kíváncsian várjuk a majdan kibontakozó területvitákat.
- a házban lesz lépcső. Amikor hazavittem egyszer anyuékhoz, egyik nagy borulása után  tudatosult bennem, hogy nem tud lépcsőzni. Na most majd megtanul, kénytelen lesz.
- a költözés folyamán irgalmatlan sok doboz kerül majd a lakásba, ki lesznek pakolva a szekrények, teljes lesz a felfordulás. Gyanítom, erre majd még ő is rátesz egy lapáttal és biztos vagyok benne, hogy a pakolás sokkal lassabb lesz majd az ő segítségével :)

Az viszont biztos, hogy egy darabig még bent marad Jolán, úgy olvastam, 2-3 hétig nem nagyon szabad kiengedni őket új helyen.

És, mivel részben már elkezdtük a lakást takarítani, Gulo benézett a hűtő alá. Én nem voltam otthon, csak e-mailben kaptam meg, hogy mi mindent talált alatta....
- 2 cellux
- 1 radír
- 1 cukorka
- 1 piskótatallér
- 1 befőttesüveg tető
- 1 szelet szárított narancs
- 1 golyóstoll
- 3 összegyűrt post-it cetli
- kb 2 marék alom (amit nem értek, mert a hűtő nem abban a helyiségben van, ahol az alom)
- kb. 10 beföttesgumi
- kb. fél m3 szösz (khm...no comment)

Nos, egyiket sem mi dobáltuk be a hűtő alá!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jolimoli.blog.hu/api/trackback/id/tr313741262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mickie · http://cicufer.blog.hu 2012.01.24. 21:09:56

Nahát, vidéki cica lesz Joliból! :)
Zökkenőmentes költözködést kívánunk Nektek! A dobozok biztos külön érdeklődésre tartanak majd számot, mégha ő nem is annyira "belebújós" cica.
Ami a hűtő alját illeti, hát, akkor Nálatok is itt tanyázik a "házi víziló"! :)
Feltétlenül írjál majd, ha már körvonalazódnak az új otthon történései!
süti beállítások módosítása