Minulómanuló

Ez a blog Jolicicáról, a befogadott teknőctarka kislány cicáról és hozzá való alkalmazkodásunkról szól

Friss topikok

  • Simone Lewis: @Veress Márta: Elvileg 2 hét és elhozzuk, fogok jelentkezni. Több színkombináció van: fekete, fehé... (2014.05.23. 12:20) Már csak 1 hónap ésésésésés....
  • Simone Lewis: @Veress Márta: Nemsokára írok újra, biztos lesznek új kalandok a kutya miatt :) (2014.05.05. 14:08) Jolicica jelentkezik
  • Simone Lewis: @Veress Márta: :) Jelentem, megszületett a bejegyzés, posztoltam! (2014.04.30. 12:15) Olvassa ezt még valaki egyáltalán?
  • Simone Lewis: @Nefernefernefer: Juj, köszönjük :) Viszont kívánom blogotírninemakaróNefernefernefernek és Wilson... (2013.01.07. 17:16) Itt van az ősz
  • Nefernefernefer: @Simone Lewis: Tökjogos, valóban. 1. tök béna vagyok mindenhez, ami nem egyszerű felhasználói csel... (2012.08.16. 14:23) Catwalk

2011.01.15. 15:31 Gulo-Gulo

Képriport

Címkék: fotó játék cica mindennapok joli kaparófa

Felgyülemlett bizonyos mennyiségű fotó Joliról, melyek közül bizonyos mennyiségűt közzétennék. Csak itt, csak most, csak Önöknek, csak.

Íme az első, melyen Joli látható, amint kiröhög minket, miután kinyalogatta a joghurtos tálkát.

 

Íme a második, melyen Joli látható amint szatyorba bújósat játszik. (De nem túl ügyes, hiszen ez egy bevásárló táska.)

 

Íme a harmadik, melyen Joli látható, amint jelenést lát. Ennek hatására egy egész hétig jól viselkedett. Tisztelte gazdáit, nem lopott szivacsot, nem ölt bogarat, szerette felecicáit mint önnön magát.

 

Íme a negyedik, melyen Joli látható, amint újra szatyorba bújósat játszik. Ezúttal ügyesebben.

 

Íme az ötödik, melyen Joli látható, amint Bertalanon szunyókál. Bertalan egy kutyabáb, Joli néha megcibálja.

 

Íme a hatodik, melyen Joli látható, amint egy pléd alatt pihenget. A plédre önállóan feküdt rá, viszont mi tekertük bele. Így érdekesebb a fotó témája, mondhatni mókás. Igaz?

 

És a hetedik kép, melyen Joli látható, amint a szuper kaparófáján hever. Ez a kaparófa kissé instabil, így játékra csak megkötésekkel alkalmas, de legalább kaparni lehet.

 

Remélem mindenkinek tetszettek a képek. Most pedig, menjetek kirándulni, hisz jó idő van, és még a civilizáció sem omlott össze.

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jolimoli.blog.hu/api/trackback/id/tr852585775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mickie · http://cicufer.blog.hu 2011.01.16. 10:00:52

Hát, nagyon köszi, hogy közzétetted ezeket a fotókat, óriásiak! :))
Az első, a röhögős, haláli, micsoda arc ez a Joli! :D És a takaróba tekert "öregnénis"!! :)) Gyönyörű szép szemei vannak!
A kaparófa is szuper, bár a tervezők jobban is odafigyelhetnének a megfelelő súlypontra, ha már magaslati ülőkét alakítanak ki (a miénk is folyton eldől, de ennek mi szereltünk a pici talpára magasabb oszlopot).

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.19. 17:51:21

Nagyon jók a képek!! A táskából kikukucskálós meg a röhögős a kedvencem!
Nagyon nagy arc ez a Joli, elolvastam most az általam kihagyott bejegyzéseidet, és majd igyekszem gyakrabban benézni, szeretem, ahogy írsz! :)
süti beállítások módosítása