Minulómanuló

Ez a blog Jolicicáról, a befogadott teknőctarka kislány cicáról és hozzá való alkalmazkodásunkról szól

Friss topikok

  • Simone Lewis: @Veress Márta: Elvileg 2 hét és elhozzuk, fogok jelentkezni. Több színkombináció van: fekete, fehé... (2014.05.23. 12:20) Már csak 1 hónap ésésésésés....
  • Simone Lewis: @Veress Márta: Nemsokára írok újra, biztos lesznek új kalandok a kutya miatt :) (2014.05.05. 14:08) Jolicica jelentkezik
  • Simone Lewis: @Veress Márta: :) Jelentem, megszületett a bejegyzés, posztoltam! (2014.04.30. 12:15) Olvassa ezt még valaki egyáltalán?
  • Simone Lewis: @Nefernefernefer: Juj, köszönjük :) Viszont kívánom blogotírninemakaróNefernefernefernek és Wilson... (2013.01.07. 17:16) Itt van az ősz
  • Nefernefernefer: @Simone Lewis: Tökjogos, valóban. 1. tök béna vagyok mindenhez, ami nem egyszerű felhasználói csel... (2012.08.16. 14:23) Catwalk

2010.02.21. 15:40 Simone Lewis

Szombat esti party

Tegnap este Goluval adtunk a Saturday Night Fevernek és nekiálltunk (ültünk) társasozni. Nemrég beszereztünk egy Monopoly-t és azt akartuk kipróbálni. Elolvastuk a szabályokat, bábut választottunk, majd elkezdtünk játszani. Joli szépen aludt a helyén a kanapé sarkában.

Olyan 15 perc elteltével, felébredvén a dobókocka és a zizegő ezresek hangjára, úgy döntött, ő is beszáll a játékba, és körbenézett a pályán.


 

 Nagyon tetszett neki. Igaz, nem kiütős játék a monopoly, ő azért kiütött egy-két bábut.

 

Itt úgy gondoltuk, jobb ezt a játékot kettesben játszani, így Jolánt (ha rossz, akkor Jolán) kitessékeltük a szobából. Persze erőtlen, később erőteljesebb hangon fejezte ki nemtetszését. Párszor felsóhajtottam, hogy "szegény Jolicica...", de a mondatok csak a levegőben lógtak, nem kaptuk meg a hőn áhított engedélyt a bejutásra. Végül nem bírtam, és mondtam, hogy én bizony beengedem, és ha megint be akar állni, majd akkor kitesszük. Joli biztos megérezte bentlétének bizonytalanságát, mert ezúttal nem állt már be játszani (ill. rá a játékra...), hanem úgy döntött, hogy hátulról kibicel. Rá is tette kezét mancsát vagyonom egy részére.

 

Hathatós segítségével el is vesztettem a játékot :) De legalább kiderült, hogy lehet mellette társasozni.

Végezetül itt egy kép a ma reggeli napozásról:

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jolimoli.blog.hu/api/trackback/id/tr1001778328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mickie · http://cicufer.blog.hu 2010.02.21. 18:12:20

De jó látni, hogy Joli cica ilyen önfeledten szórakozik (még ha a gazdik hátrányára is), talán már el is feledte, micsoda megpróbáltatásai voltak pénteken.
A társasjátékot illetően, nálunk a Scrabble szokott sikert aratni macskakörökben, bár annak hamar véget lehet vetni a tábla közepére üléssel. :)
"ha rossz, akkor Jolán"! :) - ezen jót kacagtunk, ismerős helyzet, olyankor nem jár becézgetés. ;)

Simone Lewis · http://uccuneki.blog.hu/ 2010.02.21. 18:31:58

@mickie: Igen, scrabble-özni is tanult már, de ott is ki lett küldve :)
süti beállítások módosítása